De allerleukste laarsjes merken voor aankomende winter

Wanneer het eind september is en de kwaliteit van het weer begint af te nemen pak ik gelijk mijn laarsjes uit de kast. Laarsjes zijn lekker makkelijk en staat leuk onder bijna alles. Om klaar te zijn voor de winter wil ik ieder jaar een nieuw paar laarsjes kopen. De zoektocht naar laarsjes vind ik zelf altijd wel moeilijk. Daarom deel ik in deze blog mijn favoriete schoenenmerken die de leukste laarsjes in hun assortiment hebben. 

 

Bullboxer

Bullboxer is een merk dat ik steeds vaker tegenkom op het internet. Het assortiment bestaat voornamelijk uit laarsjes. Het merk heeft veel stijlen toegevoegd en speelt in op de laatste trends. Zo zit er altijd wel iets bij dat mij aanspreekt. Het fijne aan Bullboxer is ook dat de laarsjes zeer betaalbaar zijn. 

 

Gabor 

Een wat iets duurder merk, maar zeker nog steeds betaalbaar is Gabor. Gabor is een familiebedrijf uit Duitsland dat opgezet is in 1949. Gelijk vanaf het begin produceren zij al vrouwenschoenen. Gabor schoenen zijn zeer comfortabel en worden op een eerlijke manier gemaakt. Het merk zet jaarlijks met gemak meer dan 200 miljoen schoenen om. 

De laarsjes die het merk produceert zijn altijd erg klassiek en dus makkelijk te dragen bij je outfit. 

 

Sacha

Mijn favoriete laarsjes komen van de Sacha. Ik heb het dan over het model enkellaarsje met gespen. Dit model maakt al jarenlang deel uit van de collectie. De laarsjes zitten erg fijn en je kunt ze goed combineren bij bijna iedere outfit. In de rest van de collectie vind je simpele maar ook iets gewaagdere laarsjes. Deze combinatie maakt de collectie van Sacha altijd interessant. De gemiddelde prijs voor een paar laarsjes ligt ongeveer rond de €100. 

 

H&M

Voor klassieke laarsjes kun je ook altijd bij H&M terecht. H&M is van oorsprong een Zweeds kledingmerk maar produceert ook al een tijd schoenen. Het fijne van H&M laarsjes is dat ze zeker niet duur zijn. Voor €35 heb je al een paar laarsjes en ik vind dat ze ook nog eens prima lopen. Op het moment hebben ze ook hele leuke laarsjes in de collectie, maar ze zijn al een tijdje uitverkocht. Dit laat zien dat ook de laarsjes van H&M zeer gewild zijn. 

 

Tamaris

Een zeer groot en uitgebreid assortiment aan laarsjes vind je bij Tamaris. Tamaris is onderdeel van de wortmann groep waar in totaal 6 schoenenmerken onder vallen. In het assortiment van Tamaris vind je altijd wel wat je zoekt. De schoenen worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends.

Geef een reactie