glasvezel internet

Heerlijk ‘simsen’

Vele millennials zijn er mee groot geworden: het spel the Sims.
In dit geweldige spel heb je de macht over een wereld waarin allerlei ‘Sims’ leven; poppetjes die je naar eigen smaak kunt ontwerpen en allerlei eigenschappen kunt geven.
De eerste versie van the Sims (die wij nu vaak Sims 1 noemen, maar eigenlijk gewoon ‘the Sims’ heet) kwam uit in het jaar 2000. Het was een enorme hit, en vele uitbreidingspakketten volgden. The Sims 2 kwam uit in 2004, en bracht nog veel meer mogelijkheden met zich mee. De poppetjes werden ook veel realistischer. Ondertussen zijn we alweer een tijd bij the Sims 4 aanbeland. Begint het bij jou ook al te kriebelen om weer eens lekker te ‘simsen’? Lees verder over alle redenen waarom de sims 4 game echt het aanschaffen waard is!

Oneindige mogelijkheden

De sims 4 game heeft meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Natuurlijk, de sims 3 had al mooie graphics, maar bij de sims 4 kun je de sims écht een eigen karakter geven. Je kunt zelfs de manier waarop ze praten aanpassen. Ook hebben de personages nu doelen in het leven die ze kunnen nastreven. Wat dacht je van een wereldberoemde schrijver? Of een topcrimineel? Wanneer een sim doelen behaalt, kun je speciale items vrijspelen. Wat ook nieuw is, is dat sims nu emoties hebben. Ze kunnen echt boos of verdrietig worden. Het spel voelt daardoor heel realistisch aan. Sommige poppetjes zullen niet gemakkelijk vrienden worden met anderen, of juist wel. Net als in het echte leven dus! Daarnaast kan je in ‘creëer een sim’ werkelijk alles aanpassen aan het lichaam en gezicht. Zo kun je je poppetje helemaal ‘kneden’ naar jouw ideaal. Ook zijn er in de bouwmodus nu kant-en-klare kamers die je kunt plaatsen, wanneer je niet veel zin hebt om zelf een huis te bouwen.

Meteen spelen

Vroeger moest je om de Sims te kunnen spelen nog cd’s aanschaffen. Daar kwamen dan natuurlijk altijd krassen op, want je kon de cd niet snel genoeg uit het hoesje en in je computer krijgen! Tegenwoordig gaat het anders, de meeste laptops en pc’s hebben tegenwoordig ook geen ingang meer voor een cd-rom. Nu kun je de sims 4 game eenvoudig online aanschaffen, bij GamekeyDiscounter.nl bijvoorbeeld. Hier kun je ook nog allerlei andere leuke spellen vinden, en je kunt er ook direct uitbreidingspakketten kopen voor je spel. Na aankoop ontvang je nu de sims 4 key in je mailbox. Met deze key kun je je download activeren. Zo kun je na enkele minuten al lekker aan het simsen slaan!

Geef een reactie