Op zoek naar een originele verjaardagskaart? Dit zijn de beste tips

Wil je iemand een fijne verjaardag toewensen en diegene laten weten dat je aan hem of haar denkt op zijn/haar verjaardag? Dan verstuur je natuurlijk een mooie verjaardagskaart. Het is tegenwoordig echter steeds lastiger om een originele verjaardagskaart te vinden, omdat er veel standaard kaarten zijn die vaak verstuurd worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over een originele tekst voor op het kaartje! Herken jij dit probleem en wil je voortaan verjaardagskaarten versturen waar mensen blij van worden en die ze bij blijven, vanwege de originaliteit? Lees dan snel verder voor de beste tips.

 

Zelf een kaartje ontwerpen

Een slimme manier om echt originele wenskaarten verjaardag te vinden, is door ze gewoon zelf te maken. Ben je niet van het knutselen? Niet getreurd! Ook jij kunt gemakkelijk zelf een leuke verjaardagskaart maken door de kaart online te ontwerpen. Je kunt tegenwoordig wenskaarten voor tal van gelegenheden maken op verschillende websites. De kaartjes zijn te personaliseren door zelf een leuke foto of afbeelding toe te voegen, kleuren aan te passen, stickers en/of effecten toe te voegen, het lettertype van de tekst te wijzigen en natuurlijk door een persoonlijke tekst of wens op de kaart te zetten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil en altijd een kaartje maken dat écht bij de ontvanger past. 

 

Een originele tekst voor op het kaartje verzinnen

Het verzinnen van een leuke tekst voor een verjaardagskaartje of een wenskaart voor een andere gelegenheid is soms erg lastig. Daarom zijn hieronder een aantal handige tips verzameld om de tekst origineel én persoonlijk te maken:

  • Maak gebruik van de songtekst van het favoriete liedje van de ontvanger, of een liedje waarvan je weet dat jullie het allebei erg leuk vinden;

  • Zet een originele quote op het kaartje. Bijvoorbeeld van een artiest, kunstenaar, sporter of cabaretier die de ontvanger erg leuk vindt, of zoek online een grappige quote op over verjaardagen en schrijf deze op het kaartje.

  • Voorzie het kaartje van een mooi gedicht, bijvoorbeeld een gedicht over jarig zijn, ouder worden, jeugdig zijn of een ander onderwerp dat aansluit op de gelegenheid. 

 

Een brievenbuscadeautje meesturen 

Wil je de jarige echt verrassen? Verstuur dan niet alleen een leuk kaartje naar hem of haar, maar stuur ook een brievenbuscadeautje mee. Er zijn tegenwoordig veel leuke brievenbuscadeaus beschikbaar, zoals een reep chocolade, een cadeaubon en zelfs mooie droogbloemen. Dit betekent dat je altijd wel iets leuks kunt vinden voor degene die jarig is! Wacht daarom niet en bestel een brievenbuscadeautje!

Geef een antwoord